CES 2012: En flodbølge af Ultrabooks er i vente

Vi kan forvente at se op til 50 nye ultrabooks på næste års CES-messe.

Det afslørede arrangøren af verdens største messe for forbrugerelektronik på et pressemøde i London i fredags.

Indtil nu har vi kun set en håndfuld af de supertynde, superbærbare ultrabooks, som Acers Aspire S3, ASUS’ Zenbook og HP’s Folio 13, men når Intel er klar med de nye Ivy Bridge 22nm processorer, vil der uden tvivl komme en del flere producenter på banen.

Sidste år var tablets det store hit på CES, hvor over 100 af slagsen blev præsenteret for offentligheden, men interessen for de små tavlecomputere er ikke mindsket trods de nye Ultrabboks. Også til næste år forventer arrangørerne over 100 tabletlanceringer.

PcPro 

Læs også:

Her er HP’s ultrabook: Folio 13 

ASUS klar med imponerende tynd og lækker ZenBook 

Acer klar med Ultrabook: Aspire S3 

Asus præsenterer Eee Pad Transformer Prime

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.