Den sødeste lille printer til smartphones

Sig goddag til Little Printer i starten af 2012.

Little Printer er – ikke overraskende – en lille printer, som sættes op via en smartphone.

Men konceptet går ud over, hvad man normalt forbinder med en printer, for den lille printer kan sættes op til at “abbonnere” på forskellige tjenester – det være sig alt fra nyheder og daglige sudoku’er til dine venners færden på foursquare, huskelister, fødselsdage og løberuter.

Med et tryk på den lille knap øverste spytter Little Printer hele listen ud på en strimmel, som man så kan putte i tegnebogen og tage med sig, hænge på køleskabet eller sidde og hygge sig med over morgenkaffen.

Bag Little Printer står det Londonbaserede designstudie BERG.

Hjernen i Little Printer er cloudbaseret, via BERG’s eget system kaldet BERG Cloud (thumbs up til selskabet for virkelig enkle og sigende navne!). Little Printer er således forbundet til internettet via en lille dongle, og det er derfra den synkroniserer med din smartphone, henter nyheder fra Guardian og så videre.

Jeg kan ikke helt finde ud af hvor genialt det er at kunne printe fra sin smartphone. Man har jo alligevel alle oplysningerne PÅ mobilen, så hvorfor skal de ud på papir? I nogen tilfælde kan jeg dog godt se meningen, og under alle omstændigheder, så får man da bare lyst til at give den lille glade fyr et trutkys på de små kinder!

Little Printer kommer på markedet næste år til en endnu ukendt pris, men kan følges på Twitter og på BERG’s hjemmeside.

via mobilfeber.se

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.