Design: Håndfri paraply

Nyt koncept løser paraplyens største problem.

Paraplyen er en god opfindelse. Ingen tvivl om det.

Men designet har altid lidt under én meget stor mangel: Den optager en hånd. En hånd, der ellers ofte gerne skulle bruges til at holde en indkøbspose, finde nøglerne i lommen, tage telefonen……..eller whatever.

Dette koncept løser problemet i et snuptag: Et regnsæt med indbygget paraply i hætten. Sådan! Lige så genialt som cykel-airbagen. Den vil selvfølgelig ikke være særlig effektiv i blæsevejr, men det er en paraply jo sådan set heller ikke.

Det snedige koncept er selvfølgelig udtænkt af en kvinde, græske Athanasia Leivaditou, og jeg må sige at jeg er vild med stilen på hele dragten – mumitroldene møder fængselsuniformen.

Der er selvfølgelig stadig plads til forbedringer. Med en indbygget oppustelig gummibåd omkring hofterne vil den være genial til skybrudsplagede københavnere, der forsøger at forcere Lyngbyvejen i juli……

YankoDesign via Gizmodo 

Læs også:

Endelig: Cykel-airbag’en er opfundet 

Cykelairbag’en vinder dansk designpris 

Mobilt: Vinholder til cyklen 

iPod-skaber udvikler klog og smuk termostat 

Design: Knock Clock

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.