Email: Hotmail bliver hurtigere og mere sikker

Microsofts gamle emailtjeneste Hotmail relanceres med en række forbedringer.

Googles Gmail er blevet ydrst populær, men det er stadig gamle Microsofts Hotmail der har flest brugere. Men Hotmails image har haft det skidt i de seneste år og det forsøger Microsoft ju at gøre noget ved med en relancering af tjenesten med flere gode forbedringer.

Microsoft har blandt andet optimeret tjenesten, så den nu er blevet markant hurtigere med en forbedret responstid når der sendes og modtages mail. Ifølge Microsoft er det 21 gange hurtigere end før. Derudover har man optimeret det indbyggede spamfilter, ligesom der er ubegrænset lagringsplads.

Hotmail er fortsat verdens største e-mailtjeneste med mere end 350 millioner brugere.


© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.