Feminine in-ears fra Altec Lancing

Altec Lancing lancerer en serie in-ears kun for kvinder.

Ifølge Altec Lancing er de fleste øretelefoner nemlig generelt slet ikke designet til kvinders små slanke øregange, hvilket gør oplevelsen ubehagelig og lydkvaliteten dårlig. Tænk engang! At kvinder i årevis har fundet sig i denne nederdrægtige form for undertrykkelse fra in-ear producenternes side! The Horror!

Altec Lancng to the rescue: Tre in-ears-modeller, i et ekstra petite design – og udstyret med små smykkeagtige juveler som pynt. Serien hedder Bliss – sjovt nok det samme som kodenavnet på HTC’s kvindemobil Rhyme.

Selv om Altec måske selv tror at Bliss er de eneste in-ears på markedet der henvender sig til halvdelen af jordens befolkning, gætter vi på at Bliss-serien vil lægge sig i feltet sammen med dem her fra Pioneer

……….og disse her fra Monster.

 

 

Spøg til side. Bortset fra den lumre markedsføring, ser de da sådan set meget fede ud.

Priserne starter ved $30.

Altec Lancing

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.