Google afslører Google Music på onsdag?

Google inviterer til event den 16. november.

Den noget kryptiske overskrift hedder “These Go To Eleven”, hvilket uden tvivl er en reference til dokumentaren om rockbandet Spinal Tab, hvis guitarist havde en forstærker med en volumeknap der gik til 11 istedet for 10.

Det forventes at Google vil præsentere den officielle udgave af sin musiktjeneste Google Music, som kom ud i beta i foråret.

Google vil med Google Music lave en konkurrent til Apples iTunes, men ifølge CNET mangle søgegiganten stadig at få aftaler på plads med flere af de fire store pladeselskaber, hvilket vil gøre musiktjenesten til en noget amputeret konkurrent.

CNET fortæller også at Google Music får et socialt twist, med mulighed for at koble op til Google+. Det skulle give mulighed for at ens venner på Google+ får lov til at høre det musik man har købt hos Google en enkelt gang.

Google præsenterede Music Beta i foråret, hvor der ikke var mulighed for at købe sange, men blot at uploade det musik man ejede til Googles servere, så man kan streame det fra skyen til en hvilken som helst enhed.

Kilde: CNET 

Læs også:

Google lancerer Google Music 

Google prøver igen: Music Store på vej i Google Music? 

Rygte: YouTube snart klar med 24 tv-kanaler 

Spotify kræver Facebookkonto 

WiMP bliver for alle

 

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.