Google klar med ny version af Android Market

Version 3.3.11 af Android Market er (næsten) færdig.

Ifølge AndroidPolice, ser det ud til at Google har kigget Apple lidt over skuderen, og endelig kan tilbyde automatiske opdateringer. Endvidere er der indstillingsmuligheder for automatiske genveje på hjemmeskærmen til nye apps, og for at mobilen kun går igang med at opdatere, når den er på en WiFi-forbindelse. Ellers er der mindre forandringer, som en mikrofonknap til stemmekommandoer, ny font og nye ikoner.

Versionen har ifølge AndroidPolice problemer med at køre på Android 3.0. Der er højst sandsynligt tale om en overgangsvertsion, der skal bygge nro til ICS, som snart bliver frigivet i endelig version.

Hvis man ikke kan vente på at den nye version kommer automatisk, kan man hente en .apk-version her. Versionen skulle dog som sagt fungere dårligt med Android 3.x, så hent den kun hvis du har en Andorid 2.x enhed.

Android Police

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.