HP lancerer redesignede Envy 15 og 17

De populære high-end notebooks fra HP har fået et redesign – gæt hvem de ligner.

Sølvfarvet aluminiumskabinet? Tastatur med sorte, baggrundsbelyster taster? Det ligner til forveksling en MacBook Pro, men kigger man nærmere efter sidder der skam et HP-logo på bagsiden af skærmen, bagsiden er farvet sort, og der er tilføjet en smal rød streg rundt i kanten af tastaturet. Nyskabende!!

Men ser man bortset fra de ydre detaljer, hvor inspirationen er åbenlys, grænsende til det frække, har HP også proppet nogle interesante nyheder under motorhjelmen på de nye Envymodeller.

Først og fremmest er der lagt vægt på lydoplevelsen med hele 6 indbyggede højttalere og en subwoofer samt teknologi fra Beats Audio. På ydersiden er det understreget med en analog volumenknap i alu yderst på den højre kant.

Derudover har tastaturet en smart sensor, der automatisk tænder og slukker for lyset i tastaturet når man nærmer sig eller forlader sin stol.

Hardwarespecifikationerne er ellers de samme som på de forgående modeller, men der er et væld af tilkøbsmuligheder i form af blandt andet Intel Quad Core og AMD Mobility Radeon HD processorer og Radiance Full HD Infinity skærme, der giver højere opløsning, bedre farver og større betragtningsvinkel end standardskærmene.

Der er HDMI-out og understøttelse af op til tre eksterne skærme, og HP lover henholdvis 9 og 9,5 times batteritid under “optimale betingelser”, hvilket betyder at man ikke skal forvente at kunne presse så meget liv ud af batteriet på en gennemsnits-arbejdsdag.

Endvidere lancerer HP en 3D-udgave af Envy 17, komplet med briller og det hele.

De nye Envy’er kommer på det amerikanske marked i starten af december, sammen med HP’s ultrabook Folio 13. Priserne starter ved $1.100.

Læs mere hos HP.

 

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.