HTC Edge: Den første quad-core smartphone?

Rygter om en ny topmodel fra HTC tyder på en monstermobil til foråret.

Ifølge PocketNow, som har billederne, vil HTC Edge, som mobilen indtil videre kaldes, være en videreudvikling af HTC Rezound, som er HTC’s nyeste topmodel, der dog kun lanceres i USA.

Til forskel fra Rezound skulle skærmen dog være en del større, 4,7″ for at være helt præcis, men den helt store forskel ligger i processoren, som skulle være en 1,5 GHz quad-core  AP30 Tegra 3 CPU fra Nvidia.

Andre specifikationer tyder også på en mobil i topklassen: 32GB intern hukommelse, 1GB RAM og et superkamera magen til Rezounds med 8MP og en 28 mm f/2.2 linse. Ligesom HTC’s andre topmodeller bliver den sandsynligvis også udstyret med Beats Audio.

Styresystemet er ikke kendt, men efter HTC’s seneste udmelding om opdateringer af eksisterende modeller ville det være helt usandsynligt, hvis det ikke blev Android 4.

Ifølge rygterne vil HTC også udvikle på deres indholdsmæssige tjenester, for eksempel skulle HTC Watch begynde at tilbyde film i HD kvalitet.

Følger HTC deres normale cyklus, vil HTC Edge sandsynligvis blive præsenteret på Mobile World Conference i starten af 2012 og komme til salg i løbet af foråret.

Pocketnow 

Læs også:

HTC præsenterer Sensation XE 

HTC Sensation kommer i XL  

Ice Cream Sandwich: Her er HTC’s opdateringer 

HTC på vej med monster-smartphone

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.