Kommer Playstation 4 i 2012?

Gaming: Sony mener det vil være “uønskeligt” at komme bagefter konkurrenterne med den næste generation.

Ordene faldt under et interview med Eurogamer, og har med det samme sat gang i  sekulationerne om den næste PlayStation.

Vi ved allerede nu at Wii U kommer til næste år, og der er også rygter om at Microsoft vil være klar med Xbox 720 i 2012 eller 2013. Hvis Sony ikke skal gentage fadæsen fra sidst, hvor PlayStation 3 lancerede efter Wii og Xbox bør vi altså forvente at se en præsentation af PlayStation 4 i 2012, med en mulig lancering i 2013.

Hvad nyhederne bliver i PlayStation 4 ved vi ikke noget om endnu. Men med Sonys seneste tiltag indenfor smartphones, tablets, fjernsyn og ikke mindst indholdsbaserede tjenester som Sony Music, forventer vi at PlayStation 4 i endnu højere grad bliver en form for “medie-hub”, der kan fungere som hjertet i det økosystem Sony er ved at bygge op.

Eurogamer via Stuff

Læs også:

Sony: Vi taber penge på hvert TV vi laver 

Sony køber Sony Ericsson 

IFA 2011: Sony lancerer nye produkter og tjenester

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.