LG og PRADA genopliver samarbejde

Den tredie LG PRADA-mobil præsenteres den 15. december.

For ganske få år siden var LG og PRADA’s mobil state-of-the-art indenfor mobiler.

PRADA phone by LG kom i 2007 og var verdens første mobil med touchskærm, hvilket virkelig var en nyskabelse dengang, før Apple præsenterede den første smartphone. Året efter kom version 2.0, der med en dengang unik Link-teknik, gjorde det muligt at se indgående opkald, SMS, samtalehistorik med mere.

Nu har LG og det italienske modehus stukket hovederne sammen igen og har kreeret PRADA phone by LG version 3.0. Mere ved vi ikke på nuværende tidspunkt, men vi forventer eksklusivt design, ned til mindste detalje og state-of-the-art hardware.

PRADA-mobilen præsenteres den 15. december, og kommer i handelen i starten af 2012.

 

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.