Ny Apple TV 3.1 i iOS 5.1 beta

En udvikler har opdaget henvisninger til en ukendt version af Apples medie-enhed.

Apple er muligvis på vej med en ny udgave af Apple TV.

En udvikler har fundet henvisninger til en ny Apple TV-enhed med kodenanvnet Apple TV 3.1, J33. Den nye enhed skulle ikke være et nyt Apple-fjernsyn, men kun et opgradering af den eksisterende Apple TV-enhed.

Hvornår en ny udgave af Apple TV er klar vides ikke ligesom det ikke vides hvorfor enheden skal opdateres. Den nuværende model fungerer ret godt efter hensigten og er ikke som sådan “træt”. Det eneste punkt hvor den nuværende måske trænger til en opgradering er i forhold til afspilning af HD. Den nuværende kan kun klare 720p, mens man må forvente at en ny version vil kunne afspille 1080p.

Via 9to5Mac.

Læs også:

Apple opdaterer Apple TV til version 4.4.3

Prisguide: Her får du den billigste Apple TV 2

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.