Panasonics tablets: Sejere end de fleste

Panasonic lancerer et par virkelig rå tablets, der kan tåle nogle seriøse slag.

Panasonic har indtil videre holdt sig væk fra tabletmarkedet, men nu viser det sig at det japanske firma har brugt tiden til at kigge på, hvad konkurrenterne havde for, indtil de selv var klar med et bedre bud.

Ifølge Panasonic er tablets et popfænomen, hvor de andre producenter bare har spyttet modeller ud, uden at tænke nærmere over design og kvalitet.

Panasonic, derimod, har tilsyneladende tænkt sig grundigt om, og mener at vide hvad en tablet skal indeholde. Derfor introducerer de ToughPad, en talbet, som modsvarer deres linie af solide notebook, ToughBook.

ToughPad’en er da også en ualmindelig solid fyr. Skal man tro reklamevideoen kan den virkelig tage nogen bank, tåle både ild og vand, sandblæsning og en tur i vaskemaskinen, hvilket skulle gøren den ideel til erhvervslivet, hvor man vanemæssigt sandblæser/vasker sit hardware (?)

Panasonic ToughPad kommer i to versioner, en 10″ og en 7″. Den 10″ store A1 er der flest specifikationer på. Den får en 1,2 GHz processor, 16GB hukommelse og 1GB RAM, to kameraer og ekstra tilslutningsmuligheder i form af mikro HDMI video, microSDHC og mikro USB. Vægten er på grund af det solide design helt oppe på 966 gram. Styresystemet er Android 3.2. Om skærmen så har multi-TOUCH eller multi-TOUGH meldes der ikke noget om.

Panasonic har dog ikke travlt med at få sine nye tablets på markedet. Det bliver først til foråret, at de nye ToughPads vil forsøge at vippe de konkurrerende tablets af pinden.

Med et til den tid forældet styresystem og en pris for A1’eren på $1.199, ønsker vi herfra Panasonic held og lykke med forehavendet………

Panasonic via Electronista 

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.