PNY Attaché Evolutive: Lille og vågen USB-nøgle

Har man brug en en ultrakompakt lagerløsning har PNY en ny USB-nøgle på gaden.

Efterhånden som vores digitale lager vokser og vokser, øges behovet for lagringsløsninger også. Et af de største problemer anno 2011 er uden tvivl overførsel af data mellem enheder, og selv om flere og flere cloudbaserde løsninger vokser frem, er der stadig masser af situationer, hvor det ikke er muligt, eller giver særligt megen mening at dele sine data via skyen.

PNY’s lille USB-nøgle er en glimende løsning til mange af sådanne situationer. Nøglen er lille og kompakt, så den er nærmest usynlig, når den først er sat i et USB-slot.

Men det ultrageniale ved Attaché Evolutive er at den lagrer data på et MicroSDHC card, hvilket betyder at man også kan bruce Attaché Evolutive som en MicroSDHC adapter, hvilket gør for eksempel overførsel af billeder fra et kamera med MicroSDHC kort til en PC eller tablet uden kortlæser noget nemmer. Og har man brug for mere lagringsplads er det nemt at udskifte med medfølgende MicroSDHC kort med et større.

Derudover er Attaché Evolutive forholdsvis hurtig af en USB-nøgle at være. Der loves hastigheder på 12MB/s ved indlæsning 19 MB/s ved udlæsning.

Sidst men ikke mindst er den lille nøgle ikke særlig dyr. Den mindste model med 4GB koster kun 62 kr hos mytrendyphone, der også har 8GB-modellen til 159,- og 16GB modellen til 279,-

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.