Pure lancerer fire nye DAB-radioer

Pure sørger for radioer til alle: Den modebevidste, den aktive, den rejselystne – og til syvsoveren.

DAB-radioer er en populær julegaveide, og de nye modeller er da også klar i god tid til julehandlen. I år har Pure tænkt på alle og lancerer en vifte af radioer, der passer til forskellige typer og forskelligt brug.

Til den modebevidste

Den internationalt anerkendte tekstildesigner Orla Kiely har dekoreret to DAB-radioer for PURE i serien EVOKE Mio.

Den første radio blev lanceret i foråret og bærer Orla Kielys farverige signaturmønster, som hun bl.a. anvender på tasker, paraplyer og tørklæder. Den anden radio er helt ny og har fået et skifergråt blomstermønster, som passer med Orlas omfattende serie af produkter til hjemmet. Radioen er ligesom den forgående model udstyret med et blankt kromhåndtag, et kabinet i valnøddefinér og en cremefarvet front, der giver radioen et trendy og retro look.

EVOKE Mio og er baseret på teknologien bag PUREs bestseller EVOKE-1S. Den har 30 forudindstillede kanaler og kan tilsluttes iPod/mp3-afspiller og bruges som højttaler. Med det genopladelige batteri ChargePAK, der fås som ekstraudstyr, kan radioen spille i 24 timer per opladning.

EVOKE Mio by Orla Kiely har en vejledende udsalgspris på 1.499 kr. og kan købes hos for eksempel proshop.

Til den aktive

Move 2500 er en stilfuld digital- og FM-radio i lommeformat, som er velegnet til afspilning, når man er på farten. Det gælder, uanset om man er i Danmark eller i udlandet, da radioen understøtter alle europæiske digitale radioformater og giver 14 timers afspilning per opladning.

Radioen er baseret på den succesfulde PocketDAB 1500, men Move 2500 har et mere strømlinet design og vejer mindre end forgængeren. Radioen har desuden fået en forbedret lyd og hovedtelefoner, der filtrerer baggrundsstøj, så man kan skrue ned for lyden og undgå negativ påvirkning af ørerne.

Move 2500 har en vejledende udsalgspris på 1.199 kr. og kan købes hos for eksempel komplett.dk

Til den rejselystne og prisbevidste

ONE Mini er den ideelle radio til forbrugeren, der gerne vil have god kvalitet for få penge. Og på trods af at radioen er overraskende lille og let, er kvaliteten af lyden og lydstyrken imponerende. Med en størrelse på kun 13 x 13,5 cm er den ideel at have med på rejsen, og med tilkøb af et ekstra genopladeligt batteri, Charge Pack, er der til mange timers mobil afspilning.

ONE Mini er efterhånden en klassiker fra PURE, men med Series II har ONE Mini fået et mere eksklusivt udseende med en silkeblød finish og knapper i et nyt design. ONE Mini fås i farverne sort og hvid.

ONE Mini kan tilsluttes iPod/mp3-afspiller og bruges som højttaler, kommer med 16 forudindstillede stationer og der er mulighed for at tilføje nye funktioner i takt med at de bliver tilgængelige via USB.

ONE Mini har en vejledende udsalgspris på 549 kr. og kan købes hos for eksempel komplett.

– og til syvsoveren

Endelig er der Pure Twilight, som er en genganger fra sidste år. Twilight er verdens første kombinerede DAB-radio og solopgangs-simulator. Simulatoren giver brugeren mulighed for at vågne op til lys, der styres af en timer og gradvist øges på samme måde som en solopgang.

Undersøgelser har vist, at det er sundt at vågne op til en simuleret solopgang – ikke mindst om vinteren. Lyset kan kombineres med en DAB/FM clockradio-funktion eller særlige alarmtoner som f.eks. hanegal, klokkespil eller cikader.

Twilight har desuden en lang række funktioner, der kan bruges, når voksne eller børn skal falde i søvn – f.eks. vuggeviser, beroligende naturlyde og en natlampe, der kan indstilles i forskellige farver og lysstyrker.

Twilight har en vejledende udsalgspris på 1.499 kr. og kan købes hos for eksempel wupti.com

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.