Samsung udskriver Bada-konkurrence

Samsung sætter en million dollars på højkant, der skal deles mellem de ti bedste apps til Samsungs styresystem Bada 2.0.

Samsung præsenterede den nye udgave af deres helt eget styresystem, Bada 2.0, i forbindelse med præsentationen af deres nye Wave-mobiler i september.

For at få gang i udviklingen af apps til Bada, afholder Samsung nu for anden gang konkurrencen ”The Bada Power App Race”.

I år er den totale præmiesum på en million dollar. Præmien deles mellem de udviklere, som producerer de ti bedste apps til Bada 2.0. Hver vindende app belønnes således med 100.000 dollar, og vil blive mærket med symbolet ’Power App’ i Samsung Apps.

– Vi leder hele tiden efter nye smarte løsninger til Bada, som vil gøre mobilen endnu mere personlig og alsidig. Nu giver vi applikationsudviklere verden over mulighed for at få det bedste frem i Bada og samtidig tage del i Bada’s succes. Jeg håber selvfølgelig på en nordisk vinder, siger Søren Karmdal, salgschef for telecom hos Samsung Danmark.

Det vil være de fem bedste apps til spil og de fem bedste program-apps, som vinder. De apps, der først når 100.000 downloads vinder, og alle kan være med i juryen og stemme på de bedste bidrag. Konkurrencen foregår på Samsungs hjemmeside og kører indtil midnat d. 31. december 2011.
På websitet kan du downloade SDK til Bada.

Samsungs touchmobil, Wave 3, bliver udstyret med Bada2.0, og kommer til Norden ved årsskiftet.


© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.