Samsung vinder i Australien

Samsung har fået lov til at sælge Galaxy tab 10. i Australien.

Samsung får nu alligevel lov til at sælge Galaxy Tab 10.1 i Australien. Apple har ellers med held fået nedlagt midlertidige forbud mod Samsungs tablet indtil en endelige retssag skal afgøre om Samsung har stjålet design og patenter fra Apple.

Ifølge den nye afgørelse kan Samsung sælge Galaxy Tab 10.1 fra 2. december i Australien. Forsinkelsen i forhold til afgørelsen skyldes at Apple fik hel til at udskyde salget til fredag, mens man går i gang med en appel til den australske high court, som muligvis kan ændre afgørelsen endnu engang.,

Selvom Samsung har fået lov til at sælge Galaxy Tab 10.1 betyder det ikke at Apple har tabt sagen mod Samsung, men kun at Samsung må sælge Galaxy Tab 10.1 indtil sagen skal for retten.

Samsung og Apple har en række retssager kørende i mere end ti lande. I Australien har Samsung også forsøgt at få nedlagt forbud mod iPhone 4S, som krænker Samsung patenter. Denne sag skal for retten i Australien til foråret.

Læs mere om Apple og Samsung:

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.