Screenshots afslører Google Music Store

Alt tyder på at Google vil præsentere en musikbutik imorgen.

Mens vi venter på Googles event i morgen, der efter al sandsynlighed vil afsløre den endelige version af Googles musiktjeneste Google Music, er disse screenshots dukket op på nettet, der antyder at Google som ventet er klar med en online, cloudbaseret musikbutik til Google Music,

Billederne er taget af den venezuelanske techskribent Ricardo Romero, der af uransalige årsager har fundet Google Music Store på sin HTC Inspire 4G.

Som man kan se på billederne er butikken ikke oppe at køre endnu – det er ikke muligt at købe musikken, men taler billederne sandt er der alskens fede feature i Googles lille butik, såsom en gratis sang om dagen, anbefalinger fra kunstnerne og meget mere.

Det er uklart om Googles Music Store vil kunne bruges i Danmark, men forhåbentlig bliver vi klogere i morgen.

Tjek alle billederne på Technodroidve.com 

via AndroidPolice

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.