Seks fede tasker til din bærbare

Der er slet ingen grund til at putte notebooken i en kedelig sort kuffert.

Markedet for tasker til bærbare og tablets bliver hele tiden større, og der er mange fede tasker på markedet til en forholdsvis billig penge.

Crumpler Beefy PocketTil dem der tit har den bærbare med på cyklen er en skuldertaske som denne fra Crumpler til 1.425,- helt optimal. Beefy Pocket er lavet i læder og nylon med en særlig lukning, der gør den sværere for lommetyve at få fingerene ned i, har flere indre lommer til småting og kan rumme A4-ark og laptops op til 13″.

 

 

 

 

 

En anden fed unisex skuldertaske er denne fra designeren Ally Capellino i kanvas med læderremme. Tasken er specialdesignet til MacBook Air 13″, og fås kun i Apple Store, men den kan også sagtens rumme en Windows-PC af samme størrelse. Prisen er 1.190,- Fås i khaki og sort.

 

 

 

 

 

Har du en 15″ laptop findes der denne model, som også er fra Ally Capellino. Tasken er specialdesignet til MacBook Pro, og fås i khaki og sort. Tasken er lavet i kanvas og læder med ekstra forstærkning i bunden, og har indbygget sleeve til den bærbare, og to store lommer med lynlåse til opladere, tastatur og andet tilbehør. Prisen er 1.390 kr.

 

Mens mændene må nøjes med at handle i den unisexede afdeling, findes der et enormt sortiment af tasker, som kun henvender sig til det såkaldt svage køn. Listen er næsten uendleig, men vi holder specielt meget af denne stilfulde lædertaske fra Dicota, der har en vis kosmopolitisk aura omkring sig.  Tasken rummer notebook op til 15,6 tommer, og har rigeligt med indre rum til mobiler, kuglepenne og andre småting. Der medfølger et par aftalegelige skulderremme, hvis man skal bære tasken i længere tid – hvilket må siges at være praktisk, omend knap så stilfuldt som tasken ellers lægger op til.

874 kr hos mytrendyphone.dk.

 

 

 

Knap så business-agtig, men mindst lige så urbant stilfuld er efter vores mening denne taske fra Golla. Taken er til 13″ notebooks, og har det fineste print, man kan tænke sig. Dertil gel-beskyttet rum til den bærbare og justerbar skulderrem rem magnetlås. Golla  Easy Gaia Laptop taske fås i limegrøn og koster 409 kroner.

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.