Simpelt og smukt: Multitouch tastatur og mus i glas

Koncept-tilbehør klarer nåleøjet på Kickstarter.

Tastaturet og musen er udført i glas med en elegant base i metal. Der er ingen bevægelige dele, og designeren, Jason Giddings, lover at de begge er 100% kaffe- og donut-afvisende. Et stort skridt for menneskeheden!

Det styrende software bliver opensource, der understøtter Windows, Mac og Linus og måske iOS.

Den trådløse forbindelse klares via Blueutooth.

Det endnu navnløse tastatur har via KickStarter opnået tilstrækkelig støtte til at en egentlig produktion af prototyper vil gå igang efter nytår. Ved at støtte med $10 og give et bud på et navn har man chance for at vinde et sæt – ellers må man hoste op med $350 for hele sættet, eller $150 for musen og $250 for tastaturet.

Desværre for os giver det ikke megen mening at byde ind, eftersom tastaturet efter al sandsynlighed kun understøtter, men man har da lov at drømme om en fremtid, hvor dette elegante sæt kommer ud over prototype-niveauet, og også kan pryde skrivebordene i danske hjem

Kickstarter 

Læs også:

Wearable Light: Bærbar kur mod vintermørket 

Den sødeste lille printer til smartphones 

Design: Håndfri paraply 

Luksusguide: Fem fede designermøbler 

iPod-skaber udvikler klog og smuk termostat

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.