Spil Atari-klassikere på din Android-mobil

Atari Greatest Hits er nu i Android Market.

Savner du Centipede, Mission Control, Asteroids og de andre klassiske Atari-spil fra 70’enre og 80’erne har du sikkert længe siddet og kigget misundeligt på dine iPhone-bærende venner, der siden i foråret har kunnet købe de gode gamle klassikere til iOS.

Tidligere på året udgav Atari en app til iOS, hvor den trods blandede anmeldelser har rundet 3,5 millioner downloads.

Nu er Atari klar med samme pakke til Android. App’en er gratis, og henter man den følger der en gratis verion af Mission Control med. Derefter kan man købe små pakker med spil for 0,99$ stykket – med mindre man køber alle de ialt 100 spil på én gang for 10$

Atari Greatest Hits for Android kræver 2.2 Froyo eller højere og kan hentes i Android market.

Læs også:

Atari laver joystick til iPad 

Ataris Greatest Hits til iPhone, iPad og iPod Touch 

Android 4.0 understøtter USB spillecontrollere

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.