Touchscreen-handsker fra Mujjo

Hollandsk firma lancerer touchscreen handsker “version 2.0″.

Vil du ikke fryse fingrene af denne vinter, er der efterhånden masser af touchskærms-kompatible handsker på markedet, der kan holde fingrene varme og betjene en smartphone på samme tid.

Hollandske Mujjo melder sig nu også på banen med et par af slagsen, der ifølge firmaet selv er “næste generation” af touchskærmshandsker.

Hemmeligheden er at Mujjo har strikket sølvbelagte nylon-fibre ind i hele handsken, istedet for at nøjes med en eller to fingerspidser, hvilket gør at man kan benytte hele handsken på touchskærmen.

Jeg ved ikke helt, hvor meget funktionalitet der er i nyskabelsen, når det kommer til stykket – jeg kan for min død ikke komme i tanker om hvornår jeg sidst har brugt håndryggen eller knoerne på min iPhone – med eller uden vanter – men handskerne er fine og unisexede og fås til en nogenlunde ordentlig pris, nemlig €25 i Mujjos onlinebutik (som naturligvis sender til hele EU).

Og så leverer Mujjo noget, som jeg ikke har set andre steder: en komplet og fantastisk nyttig guide til, hvad du gør, hvis du mister den ene handske.

 

Bemærk at bamsen selvfølgelig også er touchskærms kompatibel!

Læs også:

Guide: Touch screen-handsker til det kolde vejr

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.