Apple har også batteriproblemer med iOS 5.1

Apple er ved at udvikle iOS 5.1. der ventes frigivet næste år.

Apple arbejder hårdt på at frigive en større opdatering til iOS i starten af 2012. Udover en stærkt forbedret version af den digitale assistent Siri, ventes Apple også at fokusere på at forbedre batteritiden i iOS 5.x.

En række brugere har nemlig haft problemer med batteritiden fra frigivelsen af iOS 5.0. En opdatering til iOS 5.0.1 hjalp ikke på problemet for nogle bruger og nu forlyder det at den første beta af iOS 5.1 også har problemer med batteritiden. Apple kan naturligvis nå at få bugt med problemet, inden en frigivelse næste år, men omvendt viser det også, at batteritiden muligvis er et større problem for Apple end først antaget.

Hos Ars Technica har man skilt iPhone 4S ad og set på delene, der ikke adskiller sig ikke væsentligt fra delene i iPhone 4. Dermed er problemet med batteriforbruget muligvis bundet til komplekse softwareprocesser i iOS.

Problemet med batteritiden er dog mest markant på iPhone 4S.

Via Anandtech.

Læs også:

Sådan sparer du på batteriet på iPhone

 

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.