CES 2012: Samsung SmartTV bliver endnu smartere

Samsung teaser næste generation af SmartTV.

Der er ingen tvivl om at TV kommer til at fylde meget på næste års CES-messen.

Sony har allerede meldt ud at de er klar til at koble deres Bravia TV-linie op på deres online indholdstjenester, der efterhånden er samlet i Sony Entertainment Network, LG teaser med talende fjernbetjeninger, og selvfølgelig venter alle på Apples udspil på fjernsynsområdet, hvilket dog tidligst kommer senere i 2012.

Og også TV-giganten Samsung har selvfølgelig et kort eller to i ærmet.

Hvad det er ved vi ikke – og man bliver ikke meget klogere af at se denne teaser. Samsung har tidligere været i forhandlinger med Google om at producere Google TV, men teaseren er meget stille omkring det samarbejde.

Under alle omstændigheder glæder vi os til at se, hvad Samsung vil afsløre i næste måned på CES.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.