Gå i banken på din iPad

Danske Bank er som de første klar med en netbank til iPad.

Tabletbank, som app’en hedder, er udviklet hen over efteråret i tæt samarbejde med Danske Banks brugere, som har kunne komme med input og ønsker.

Resultatet er en bankløsning, der lægger sig mellem PC’en og mobilen. Hvor mobilbanken er den hurtige, du altid har med på farten, og netbanken er den grundige, så placerer iPad’en sig lige midt mellem. Løsningen til iPad giver et nyt grafisk overblik, som gør det lettere at overskue sin privatøkonomi hjemme i sofaen.

iPad-løsningen er opbygget helt anderledes end mobil- og netbanken. På iPad’en bestemmer kunderne selv, hvordan de vil se deres privatøkonomi. Man kan sammensætte sin helt egen forside, så man lynhurtigt får adgang til netop de oplyninger, man har mest behov for. Det kan være kontobevægelser, transaktioner, kalender med indtægter og udgifter og meget mere.

”Tabletbanken byder også på nye og mere brugervenlige funktioner. For eksempel kan kunderne nu overføre penge med ”drag’n drop”, hvor de ganske enkelt trækker et beløb fra en konto til en anden med fingeren. Det tror jeg, at kunderne vil tage rigtig godt imod”, siger Peter Schleidt, vicedirektør for IT og udvikling, Danske Bank.

Læs mere via Danske Tabletbank.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.