Gem dine garantibeviser på mobilen

Ny app samler de irriterende papirlapper og gemmer dem på din smartphone eller pc.

Hvis du minder bare en lille smule om, mig så har du sikkert prøvet at stå i situationen, hvor du ikke kan få dit musikanlæg, din cykel eller din havemaskine repareret i garantiperioden, fordi garantibeviset er blevet væk.

Den reparation eller den erstatningsvare, som du ellers havde krav på, fortoner sig i horisonten af den ene årsag, at du ikke har gemt den lille irritende møglap af et stykke papir der gav adgang til alle lyksalighederne – eller har gemt den, men glemt hvor du har gemt den!

Den ny app, udviklet på dansk grund løser problemet. Warranty Hotel gør det nemlig muligt for butikskæder at tilbyde forbrugerne at gemme deres garantibeviser digitalt. Hvis du køber flere forskellige produkter med forskellige garantiperioder, bliver det automatisk registreret af Warranty Hotel. Hvis butikken endnu ikke er koblet op på Warranty Hotel, kan du selv lægge dine kvitteringer og garantibeviser ind. Så er de der, når du har brug for dem.

Warranty Hotel har eksisteret i noget tid på pc, og selvfølgelig er det stadig muligt at benytte tjenesten via computeren, men med app’en er der – udover muligheden for at oprette kontoen dér – kommet en lang række ekstra fordele til. Man kan med app’en tilgå sin konto på warrantyhotel.com og både gemme og finde sine garantibeviser direkte via sin smartphone. Det er også muligt at købe kreditter til brug ved registrering af garantibeviser på Warranty Hotel. Butikskæderne kan også bruge app’en til at give forbrugerne mulighed for at hente nyheder eller reklamer, som til gengæld giver de tilmeldte forbrugere gratis kreditter. En yderligere facilitet er, at app’en giver forbrugeren mulighed for at finde de butikker, der i nærområdet tilbyder de efterspurgte varer.

Skulle skaden ske, og der opstår behov for at igangsætte en reparation eller en ombytning, giver app’en automatisk adgang til dem, der tager sig af reklamationer på vegne af butikskæden.

Warranty Hotel er udtænkt af Henrik Peter Reisby Nielsen, der har en baggrund som ejer af Inspiration i Roskilde. Efter salget af butikken i 2008 satsede han sammen med sin hustru, Hanne Grandt Reisby, på udviklingen af Warranty Hotel:

“”Fra vores forretning ved vi, at behovet for et samlet overblik over garantibeviserne er stort. En gennemsnitlig forbruger kan let have 30, 40 eller 50 garantibeviser, der dækker alt fra møbler, vaskemaskiner til køkkenmaskiner, fladskærme, cykler, computerudstyr, ure og havemaskiner. Warranty Hotel kan holde styr på alle garantibeviserne. Så hvis uheldet er ude, er redningen nær”, forklarer ”Henrik Peter Reisby Nielsen

Du kan gemme kvitteringer og boner fra alle dine indkøb på din konto på Warranty Hotel, men kæder som Bahne, jupitercykler, elplus og punkt 1 tilbyder allerede Warranty Hotel i forbindelse med ekspeditionen.

Appen er lige nu klar i Android Market, og en udgave til iOS er også på vej. App’en er gratis, og giver i første omgang plads til uploads af 20 garantibevider. Herefter skal man købe sig til mere plads.

WarrantyHotel

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.