HP vil måske lave WebOS tablets i 2013

HP’s nye chef fortæller at man laver Tablets med Windows 8 i 2012 og muligvis vender tilbage med egne WebOS tablets i 2013.

Der er meget forvirring om HP’s planer. Først droppede de tablets og WebOS og siden var der rygter om et frasalg af PC-produktionen. Så røg CEO Leo Apotheker ud til fordel for Meg Whitman og Whitman har tilsyneladende andre og lidt mere beroligende tiltag i vente.

HP vil nemlig alligevel sikre udvikling af WebOS, som man købte af Palm. Det skal ske ved at frigive WebOS som open source og lade andre producenter  lave tablets med WebOS i fremtiden. Også HP vil lave nye tablets, i 2012 med Windows 8 og i 2013 muligvis med WebOS.

Oprindeligt trak HP sig ud af markedet for tablets efter at Apotheker så at HP ikke kunne konkurrere med Apples iPad, men mange mener nu at det mest var den høje pris på HP’s tablets, der trak HP’s salg ned.

HP’s seneste Touchpad tablet blev faktisk en succes efter den blev droppet, da HP satte prisen kraftigt ned for at få solgt de sidste enheder. Faktisk gik det så godt at HP lavede en produktion mere for at mætte markedet.

Via Techcrunch.

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.