Koncept: Billedblokerende beercooler

Sydamerikansk ølfirma vil beskytte kunderne mod uønskede billeder på Facebook.

De fleste i party-alderen har vel prøvet det: At vågne dagen derpå med en ubehagelige følelse af at visse ting, der skete aftenen før – måske – er blevet foreviget af en tumpe med et kamera, og at de kompromitterende billeder risikerer at ligge på Facebook eller et andet sted på nettet, med skilsmisse, fyring eller andre ubehageligheder til følge.

Et sydamerikansk bryggeri tror ihvertfald, at denne bekymring er vidt udbredt og har som modtræk udviklet en ølkøler, der ved hjælp af en indbygget blitz overeksponerer alle billeder, der bliver taget i nærheden. Ølkøleren testes lige nu i det nordlige Argentina, men konceptet har et gigantisk globalt potentiale.

For bryggeriet er det en win-win: Glade og taknemmelige kunder, der tilmed med sindsro liiiige kan snuppe en ekstra kold pilsner eller to uden at skulle frygte for konsekvenserne.

FastCompagny 

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.