Microsoft giver gratis Windowsmobiler til malware-ramte Androidbrugere

Et nyt tilbud fra Microsoft sætter fokus på konkurrentens største svaghed.

Microsoft vil gerne sælge lidt flere Windows-mobiler. Rigtig gerne.

Og hvor er det ærgerligt og næsten uforståeligt, at næsten ingen gider at købe dem, når de nu er så fantastisk gode som de er, synes Redmondgiganten at tænke. Men det er der råd for. Når  almindelig markedsføring tilsyneladende ikke hjælper, så kan man jo altid ty til god gammeldags konkurrent-bashing.

Microsoft-medarbejderen Ben Rudolph opfordrer nu via sin Twitterprofil Android-brugere til at tweete deres værste rædselsoplevelser med malware på Android. Og som belønning vil de fem bedste historier blive belønnet med en Windowsmobil.

Android har ganske rigtigt været ramt af et par rigtig grimme malware-sager indenfor det sidste år, og Microsoft kender om nogen til hvad der sker, når ens platform bliver forbundet med malware  i forbrugernes bevidsthed.

Om strategien vil lykkes er straks en anden sag. 5 gratis mobiler delt ud via Twitter er næppe noget der ændrer verden, men måske er det en prøveballon for at se om det er en strategi, der skal forfølges nærmere i det nye år.

I så fald håber vi på en Microsoft-udgave af Apples gamle Mac vs. Pc i form af en Windows-møder-Android-kampagne. Vi glæder os til kostumerne……….

Twitter via Gizmodo

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.