Nye Windows “superphones” kommer i 2012

Et lækket roadmap afslører Microsofts planer for WP7 næste år.

Ifølge roadmappet kommer efterfølgeren til Mango – kaldet Tango – til foråret, men uden de helt store nyheder. Faktisk er det eneste Tango skal bidrage med at åbne for muligheden for low-end windowsmobiler, hvilket ærligt talt ikke lyder særligt ophidsende.

Men når vi kommer til fjerde kvartal dukker en nyt version af WP7 op, kaldet Apollo, sammen med noget, Microsoft kalder Superphones, hvilket straks lyder noget mere spændende. Hvilke features skal en smartphone have for at kvalificere til at være en superphone? Vi ved det ikke endnu, men håber at Microsoft har noget godt i posen.

WMPoweruser

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.