Se sjælden video med Steve Jobs fra 1980

Se en ung Steve Jobs føre sig frem for pressen.

Videoklippet er fra et pressemøde i 1980, som er dukket op hos Computer History Museum.

Der er mere – og brunere – hår, og et fikst lille firser-overskæg, men ellers er det forbløffende hvor meget den unge Steve Jobs minder om den ældre udgave af sig selv. Det er i hvert fald tydeligt, at han også dengang nød rampelyset og pressen interesse.

Han taler om Apples historie, “the Next Big Thing” (som på det tidspunkt er Macintoschen, der stadig er et yderst hemmelig konceptprodukt), om det facinerende ved børn og unges brug af computere og om visionen om at forenkle brugeroplevelsen til gavn for forbrugerne. Alt sammen emner der med lige stor berettigelse kunne være brugt på hans sidste keynote for Apple.

ComputerHistory.org

 

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.