Sikkerhedshul på Facebook afslører Zuckerbergs private billeder

 

En hacker fandt et hul i Facebooks billedebeskyttelse.

Sikkerhedshullet ER lukket igen, men inden da lykkedes det en anonym hacker at få adgang til Mark Zuckerbergs private billeder, som nu kan ses her.

Metoden var fuldstændig enkel: Vælg den person du vil se billeder af, og anmeld et billede til Facebook som upassende (nøgenhed eller pornografi). Facebook ville da bede dig om hjælp til at identificerede yderligere upassende billeder ved at give dig adgang til personens private billeder!!

Facebook har siden lukket hullet, og siger i en udtalelse at fejlen var opstået i en nyere kodeopdatering, og kun har været tilgængelig i en “kortere periode”. Hvilket da er et fint udtryk for rettidig omhu, men mildest talt en kende uheldigt efter Facebooks nyligt indgåede forlig med FTC, hvor de netop har lovet at stramme op på……..beskyttelsen af privat indhold.

Så desværre  (eller heldigvis!) kan du ikke snage i din ekskærestes privatliv alligevel, men smut da over forbi imgur og nyd billederne af Zuckerberg som hønseslagter, kok og meget mere. Det har han vel ikke noget imod…………..

Launch via Gizmodo

Læs også:

Facebook strammer privatlivspolitikken op 


 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.