Spil controller til iPhone og Android

Nu kan du få fysiske knapper til din iPhone, iPad og Android med Gametels controller.

Ifølge Coolstuff, som sælger den nye Gametel er det intet mindre end en verdensnyhed, du kan få fingre i netop nu.

Gametel er en holder og spil controller, som du let forbinder med din iPhone, Android-enhed eller iPad med Bluetooth og så har du en række fysiske knapper til de gamle retrospil, der understøtter en spil controller. Der skulle være en række spil til Android med indbygget controller support ligsom iCade-kompatible spil virker med Gametel på iPhone og iPad.

“Gametel kobles nemt på din telefon eller iPad og forbindes via Bluetooth, og så har du de fysiske knapper du har savnet. Vi kalder det retrospillerens hedeste drøm” fortæller Nikolaj Astrup Madsen, der er Country Manager hos CoolStuff.dk

Har du to controllere, skulle det være muligt at spille to mod hinanden på fjernsynet, i hvert fald hvis du har Android.

Coolstuff.dk sælger den nye Gametel  controller for 449 kroner samt fragt.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.