Tyve stjæler 5000 PlayBooks

RIM har ikke været særlig heldige med deres tablet, PlayBooken, som kom på markedet i foråret.

En lastbil fyldt med PlayBooks blev stjålet, mens chaufføren holdt spisepause, og eftersom lastbilen ikke er udstyret med noget tracking-system er det højst usandsynligt at RIM nogensinde ser de 5000 PlayBooks igen til en værdi af $1,7 mio.

Lastbilen var på vej fra Indiana til Ontario, hvor PlayBook’en – efter den seneste prisnedsættelse, hvor den billigste model kan fås for $200 – langt om længe har fået lidt gang i salget.

I seneste kvartalsregnskab fremgik det at PlayBook-eventyret indtil videre har kostet det canadiske selskab 485 millioner dollars, og det lykkedes kun RIM at sælge 150.000 enheder i kvatalet, trods en prisnedsættelse fra $500 til $300. Tabet af de 5000 PlayBooks er altså til at overse – så er der også lidt bedre plads på lageret!

Måske skal man i virkeligheden have mere ondt af tyvene, der nu står med 5000 usælgelige tablets?

TheVerge

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.