Vil Google lave en Nexus-tablet i 2012?

Udtalelser fra Eric Schmidt tyder måske på en udvidelse af Nexusprogrammet.

Googlebossen har helt konkret udtalt til den italienske avis Corriere Della Sera, at Google “indenfor det næste halve år vil lancere en tablet af den højeste kvalitet.”

Hvis det har noget på sig, kan der meget vel være tale om en udvidelse af Nexusprogrammet til også at omfatte tablets, hvilket måske kunne være en måde for Google at få bedre fat på tablet-markedet, hvor Android-enhederne ikke har haft særlig stor succes i 2011. Endnu mangler vi også for alvor at se, hvordan Android 4.0 kører på tabletformatet.

En kommende Nexus-tablet vil selvfølgelig køre Ice Cream Sandwich, men derudover må man forvente en eller anden særlig funktionalitet, som skiller Nexus-modellen ud fra mængden. I Nexus One var det  processorkraft, som på det tidspunkt var grænsebrydende, i Nexus S var det NFC og i Galaxy Nexus er det Android 4.0, som tilfører Android en række forbedringer i brugerfladen og  som det første Android styresystem kan køre på både mobiler og tablets.

Derudover fortæller Eric Schmidt i interviewet med Corriere Della Sera at Google vil arbejde med at forbedre deres stemmegenkendelsesteknologi, så den bedre kan konkurrere med Apple personlige assistent Siri.

NotebookItalia via SlashGear

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.