Xbox-opdatering: Filmleje og Bing-søgning

Microsoft vil gøre Xbox til direkte konkurrent til Google TV og Apple TV.

Kampen om fjernsynet er igang! Mens alle venter spændt på Apples mystiske fjernsyn, og på hvordan de nye Google TV kommer til at se ud, har Microsoft netop udsendt en opdatering til Xbox, der præsenteres som fremtidens fjernsyn.

Opdateringen, som ruller ud fra og med idag, har en mængde nyheder med, som gør Xbox til andet og mere end en spillekonsol.

Først og fremmest bliver det muligt at for guldmedlemmer Xbox Live at leje film og TV-tjenester gennnem Xbox. Udbuddet vil naturligvis variere fra land til land.

Derudover vil Microsoft tilføje søgninger med stemmekontrol via Kinect. Bing bliver lagt ind i Xbox, og via Microsofts søgemaskine kan man med stemmen søge i film, spil, tv-serier og musik. Har man ikke Kinect, kan man selvfølgelig også bruge Bing, men via tasterne på dashboardet.

Brugerfladen bliver også tilpasset Microsofts øvrige platforme med en Metro-inspireret, flise-agtig tilgang, som det kendes fra WP7, og snart også Windows 8.

Desværre er det i første omgang stærkt begrænset hvor mange af de nye muligheder, der kan udnyttes på dansk grund. En lejetjeneste må vi kigge langt efter, og nøjes med musiktjenesten MUZU.tv. Ligeledes er stemmekontrollen kun udviklet til engelsk.

Microsoft

 

 

 

 

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.