55 tommers OLED-TV på vej fra LG

Den største OLED-skærm nogensinde bliver præsenteret på CES.

LG fortæller at de vil præsentere prototyper af den nye kæmpeskærme på CES – den store messe for forbrugerelektronik, der løber af stabelen i Las Vegas den 10. – 13. januar.

Skærmen er næsten ufattelig tynd: kun 5 mm, og LG påstår at de har løst en af OLED-skærmenes største problemer, nemlig farvegengivelse, ved at udvikle en teknologi der bruger pixels i fire forskellige farver i stedet for de traditionelle tre.

OLED-teknologien har flere fordele frem for LCD. Først og fremmest giver teknologien langt højrere kontrast og en opdateringshastighed, som er tusind gange højrere, men derudover er OLED også strømbesparende i forhold til LCD.

Indtil videre er de store skærme dog kun på prototype-stadiet. OM LG vil masseproducere dem vides endnu ikke.

via Electronista

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.