Billige støjreducerende ørebøffer fra Creative

Creative HN-900 kommer i butikkerne midt i januar.

Den salige ro i familiekupeen, som hovedtelefoner med aktiv støjreducering kan tilbyde har indtil nu været en relativt dyr fornøjelse.

Men Creatives HN-900 lover aktiv støjreducering, overlegen lyd og et særligt aftageligt kabel med in-line mikrofon til talekommunikation på iPhone – og alt sammen til en pris der er overkommelig for de fleste.

Creative lover op til 95% støjreduktion via de indbyggede skjulte mikrofoner i øre-kopperne, der opfanger omgivende lyde og udligner disse elektronisk. Med barnegråd, andre menneskers irriterende mobilsamtaler og musik således ad vejen kan man vælge at nyde sin egen musik i de 40mm store Neodymium drivere, eller simpelthen bare læne sig tilbage og nyde den kunstige stilhed……..

Lydkablet har en in-line mikrofon og en et-kliks funktion til talekommunikation på iPhone, og de indbyggede batterier skulle kunne klare op til 40 timers aktiv støjreduktion, før de må bide i græsset og bede om en genopladning. For de rejsende er der ekstra features såsom flyadapter til underholdning under flyvninger og et kompakt design der gør at ørebøfferne kan pakkes sammen så de fylder så lidt som muligt.

Creative HN-900 hovedtelefoner vil være tilgængelige i danske butikker fra midten af januar 2012 til en vejledende udsalgspris på kr. 799,-

 

 

 

 

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.