CES 2012: Kinect til Windows på trapperne

Fra første februar kommer Kinect til Windowscomputere i 12 lande.


Multisuccesen Kinect får nu en platform udenfor dagligstuen. Microsoft annoncerede allerede i efteråret at de vil udvikle Kinect til Windows, så man kan betjene sin computer med bevægelser i stedet for mus og tastatur.

På et pressemøde på CES annoncerede Stece Ballmer at Kinect til Windows nu er klar.

Kinect til Windows kræver et særligt kamera, udviklet specielt til computeren, og også på softwaresiden er der tale om et specialudviklet produkt der tager hensyn til den andeledes måde man bruger PC’en på i forhold til fjernsynet. For eksempel er der udviklet en “near mode” som gør at kameraet kan se ting, der er 50 cm fra enheden, hvor Kinectkameraet på fjernsynet er noget mere langsynet.

Kinect for Windows lanceres i første omgang i USA, Australien, Canada, Frankrig, Tyskland, Irland, Italien, Japan, Mexico, New Zealand, Spanien og England. Prisen bliver $250.

Læs mere på Microsofts blog.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.