Cirkeline flytter ind på iPhone og iPad

Den elskede lille alf med den sortprikkede kjole har nu fået sin egen app.

Selv om Cirkeline efterhånden er en aldrende dame på 55, følger hun skam med tiden. Det er efterhånden flere år siden at den lille alf oprettede sin egen profil på Facebook, og nu rykker hun ind i AppStore.

Med den nye Cirkeline app  kan børnene sammen med Cirkeline, Frederik og Ingolf lege ’klæd ud’, spille huskespil, lave tegninger, spille xylofon m.m. Og selvfølgelig synge med på Hans-Henriks Leys udødelige sange. App’en er målrettet børn i 2 – 6 års alderen

App’en er gratis at downloade og indeholder en række gratis spil og aktiviteter. Til nogle spil kan der købes ektra indhold, men frygt ej! Der er på ingen måde tale om et smølfebærslignende mareride, for man kan maksimalt komme af med 38 kr. hvis alle tillægsspil købes.

Cirkeline så dagens lys første gang i 1957, da Hanne Hastrup tegnede den lille alf med sort strithår og en rød kjole med sorte prikker.
10 år senere gav Jannik Hastrup hende liv, da han animerede og producerede 19 korte film for Danmarks Radio. Samtidig udgav Høst & Søn den første Cirkeline bog.

AppStore

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.