Dansk smartphone klar til MWC

Lumigon tæller ned til lanceringen af deres længe ventede smartphone T1.

Det første danske forsøg på at lancere en smartphone kan snart blive virkelighed.

Lumigon har nu starten en nedtælling på deres hjemmeside, som tæller ned til den 27. februar – samme dag som Mobile Wold Congress starter.

Om vi virkelig vil se en lancering af Lumigons smartphone på MWC skal man dog ikke være helt sikker på af den grund. Lumigon har siden 2010 annonceret at de vil lancerede en Android-baseret smartphone, men indtil nu er det ikke blevet til noget, og firmaet har gang på gang udskudt lanceringen.

Lykkes det virkelig for Lumigon endelig at lancere en smartphone vil den dog næppe se ud som på billedet ovenfor. Ifølge de seneste udmeldinger, skulle T1 køre Android 4.0, og så vil de fire fysiske knapper nok være en anelse til overs………

Lumigon

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.