Funky Boombox fra Pioneer

80’ernes streetdance er tilbage – men med bedre stil.

Street dance har i de senere år oplevet et massivt comeback og en stærk stigende popularitet, men i modsætning til da far var dreng og en ghettoblaster var en grå klods på størrelse med et klaver, kan man i dag poppe, locke og breake med noget bedre stil.

Pioneers nye boombox, med det street-fitte navn Steez, er udviklet i tæt samarbejde med  førende street-dansere og har udover det primære – nemlig god, rå lyd – en række fede features, der gør festen i gaden både nemmere og sjovere.

Steez kan både afspille musikfiler via USB eller den interne hukommelse på 4GB – og selvfølgelig er der også en dock til iPhone eller iPod

Boomboxen er desuden udstyret med et program, der analyserer dine musiknumre og kopierer dem til boomboxens interne hukommelse, så du altid har de rette musiknumre ved hånden. Samtidig sørger Tempo Control for, at du kan tilpasse musikken til forskellige dansestilarter uden at ændre på tonehøjden.

Med DJ Mix kan du lave dine egne genrebestemte mix med overgangseffekter mellem de enkelte numre, så musikken flyder non-stop. Steez har også featuren Auto Battle Mode, der bl.a. byder på nedtælling og en voice promt-funktion, som gør det nemt og hurtigt at starte en dance battle på stedet.

Også når der skal trænes har Steez to features, der gør det hele lidt nemmere. Med Dance Cue kan du markere bestemte spots i et musiknummer, så du med et enkelt tryk kan afspille og repetere dine favorit-spots. Og med 8-Brat Skip kan du også springe otte takter frem og tilbage i de enkelte musiknumre, når der skal øves koreografi.

Også på lydsiden er tingene i orden med 2 x 10 Watt full-range højttalere og 1 x 20 Watt subwoofer, og med dimensioner på 632 x 245 x 221 mm er Steez ingen lille fætter. Vægten er  med 7,4 kg også i den solide ende, hvor grejet er lavet til at kunne holde.

Steez (STZ-D10Z-R) er tilgængelige hos udvalgte forhandlere. Vejledende udsalgspris er 2.999,- kroner

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.