HP teaser ny ultrabook: Envy Spectre?

HP lader op til CES med en mysisk video, der ikke afslører meget.

Op til den store elektronikmesse vrimler det altid med mere eller mindre opfindsomme teasere fra producenterne, og i år vil HP tilsyneladende også være med til at forsøge at sprede lidt mystik.

Videoen viser en ultratynd bærbar, kaldet Spectre, som sandsynligvis tilhører Envy-serien, som normalt henvender sig til gamere og andre kræsne forbrugere. Der afsløres ikke nogen specifikationer, men fokus er på det tynde design og de flotte glaspaneler.

HP har teknisk set allerede en ultrabook, nemlig Folio 13, som blev lanceret i november, og som primært henvender sig til erhvervslivet, med et utal af porte og tilslutningsmuligheder og en lang batteritid mod et lidt højrere vægt end hvad der normalt karakteriserer en ultrabook.


 

via engadget

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.