HTC satser på færre, men bedre smartphones i 2012

HTC’s svulmende produktlinie skal slankes i det nye år.

HTC brugte 2011 på at lancere en sand strøm af smartphones, fra topmodeller som HTC Sensation XE og XL til nichemobiler som Facebookemobilen ChaCha og kvindemobilen Rhyme. Men syndfloden af smartphonemodeller har ikke resulteret i øget salg. Tværtimod har HTC oplevet en nedgang i omsætningen på 26% i fjerde kvartal 2011 – for første gang i to år.

Nu tager HTC konsekvensen og renser ud i produktlinien. Fremover vil HTC satse på færre, men bedre og mere tydeligt definerede modeller.

Og vi skal heller ikke forvente den store satsning på tablets fra HTC i 2012. HTC vil bruge krudtet på at tage kampen op med Apple og Samsung på smartphonefronten, og holder sig væk fra tabletfronten, selv om de ikke helt forlader området.

HTC forventes at præsentere en serie af quadcore smartphones på MWC i slutningen af februar

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.