Ice Cream Sandwich-udbredelse: 0,6%

Fragmentering: 2 måneder efter frigivelsen er Android 4 på under én procent af alle Android-enheder. Men det er faktisk rekord.

På samme tid sidste år havde den seneste version af Android, 2.3 Gingerbread, kun en andel på 0,4%, så selv om det ikke lyder af meget er udbredelsen af Android 4 faktisk rekordhurtig.

Android 4.0, eller Ice Cream Sandwich blev frigivet midt i november, med lanceringen af Galaxy Nexus, og inden jul kom opdateringen også til den forrige Google-mobil Galaxy S. Når opdateringen i løbet af de næste måneder kommer til flere af sidste års topmodeller, og når dette års nye smartphones begynder at ramme markedet, vil andelen af Android-enheder med ICS naturligvis vokse endnu hurtigere.

Samtidig viser den seneste opgørelse, at den forrige udgave af Android, 2.3 Gingerbread, langt om længe er blevet den mest udbredte version. Over 40% af alle enhederne kører dog stadig version 2.2 Froyo eller ældre.

Google


© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.