iCloud er et kæmpehit

Apples cloudtjeneste har 85 millioner brugere efter bare tre måneder.

I forbindelse med fremlæggelsen af Apples kvartalsregnskab, havde CEO Tim Cook også gode nyheder om iCloud, der blev frigivet i efteråret sammen med iOS 5 og Mac OS X Lion.

Den første uge efter lanceringen alene gav iCloud 20 millioner brugere.

iCloud har nu 85 millioner brugere, hvilket er mere end den samlede mængde af aktive Mac-brugere verden over, hvilket man regner med er omkring 60 – 65 millioner. iCloud har altså også Windowsbrugere, men hvor mange, der bruger iCloud fra hvilke pplatforme fremgik ikke af Cooks fremlæggelse. Til Cook nævnte heller ikke om de 85 millioner er inklusive brigere af det snart hedengangne MobileMe, Apples gamle og ikke særligt populære cloudtjeneste.

Uanset de præcise tal er Tim Cook naturligt nok meget begejstret, og kalder iCloud for et kæmpe hit, og “strategien for det næste årti”.

iCloud er i sin grundform gratis, og tilbyder 5 GB cloudbaseret lagringsplads og automatisk synkronisering af kalender, kontakter og andre udvalgte informationer, samt billedsynkronisering via PhotoStream samt tilkøbet iTunes Match, hvor man for $25 om året kan bruge iTunes musikbibliotek som back-uo for sin egen musiksamling, uanset om musikken er købt i iTunes eller ej.

Læs også:

iCloud: Apple i skyen

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.