Jon Rubinstein forlader HP

Den tidligere Apple-chefs karriere hos Palm og senere HP er nu afsluttet.

Job Rubinstein var senior vice president of hardware engineering og chef for iPod-divisionen hos Apple, og var en af de centrale medarbejdere, der tog turen fra NeXT til Apple sammen med Steve Jobs. Han har blandt andet stået i spidsen for udviklingen af MacOS X.

I 2007 forlod han Apple og endte senere hos Palm, der satte ham i spidsen for deres WebOS-division, og senere gjorde ham til CEO. Som CEO for Palm var han pludselig direkte konkurrent til Apple, og kæmpede blandt andet med at Apple blokerede for at Palms topmobil Pre kunne synkronisere med iTunes.

Da HP købte Palm lovede Pubinstein at forblive i firmaet i et til to år for at sikre overgangen, men efter HP’s afvikling af WebOS har det været meget uklart, hvilekt rolle han egentlig skulle spille i koncernen.

Rubinstein forlader HP efter eget ønske, og har ikke oplyst om han forlader HP til fordel for et andet firma.

via AllThingsD 

Læs også:

Historisk Apple-opkøb har fødselsdag 

Avadis Tevanian skal hjælpe Palm 

Palm-chef ligeglad med iPhone

 

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.