Koncept: Gaming-tablet fra Razer

Projekt Fiona er en gaming-PC fanget i en tablets krop.

Razer, som primært producerer gamingtilbehør, er ikke blege for at præsentere vilde, spændende og utraditionelle konceoter på CES.

Sidste år medbragte de projektet Razer Switchblade, som vakte stor begejstring og vandt den prestigefyldte Peoples Voice pris. Switchblade klarede dog aldrig springet fra koncept til produkt selv om dele af konceptet er genbrugt i Razer Blade, men Razer lover at det bliver anderledes denne gang. Planen er at Fiona skal færdiggøres til produktion og ramme butikshylderne i slutningen af 2012.

En tablet med to controllere på siden og en kraftig core i7 er Razers bud på fremtidens gaming. Fiona kombinerer spiloplevelsen på en tablet med PC’ens råstyrke, hvilket for alvor vil kunne få tablet-gaming skridtet videre fra Angry Birds og andre casual gaming-spil. Tablet-platformen vil omvendt også kunne tilbyde den seriøse PC-gamingoplevelse nogle nye elementer, såsom accelerometer.

Ideen er rigtig fed, selv om produktet nok virkelig bliver for dedikerede gamere. Razer forventer at lande på en pris på lige under $1.000, hvilket er dobbelt så meget som en iPad koster, og tre til fem gange prisen på en low end-tablet med Android.

 via Razer

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.