Koncept: Stå-badekar

Er stående karbade løsningen på verdens trængselsproblemer?

Det mener designer Ethan Lei, der har kreeret det opretstående badekar, kaldet 90 degrees,i hvertfald.

Shortage of space can force people to delete the idea of placing a beautiful bathtub in the washroom. 90 Degree has been shaped like an iron and will let people use it while standing. It will allow users to both stand and float once they are inside the tub. The multifunctional bathtub will provide utmost comfort when bathing in it. 90 Degree features bath, shower and vapor bath, which can be used flexibly without much complications.

Ifølge designeren minder designet mest om et strygejern. Jeg kommer dog snarere til at tænke på en halv snes middelalderlige torturinstrumenter, før det gode gamle husholdningsapparat melder dig på banen. Skal konceptet her nogensinde blive mainstream, må det henvende sig den lille del af verdens befolkning, der ikke har den mindste lille klaustrofobiske gnist i sig. Og som kan udholde den lidt halvflove fornemmelse det må være at stå dér –  i sit gennemsigtige…….strygejern………mens vandet fyldes på.

Designbuzz

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.