Konkurrence: Bliv Bang&Olufsen designer

Nu har du mulighed for at designe et frontcover til BeoSound 8 og vinde hovedtelefoner og din egen særlige udgave af BeoSound 8.

B&O’s første iPhone-dock, BeoSound 8, har høstet fine anmeldelser for både design og lyd, og blev med 50.000 solgte eksemplarer på det første år Bang&Olufsens mest populære produkt til dato.

Nu giver Bang & Olufsen brugerne mulighed for at designe deres helt eget frontcover til den populære dock.

Konkurrencen finder sted på Bang & Olufsens Facebook-side, hvor alle kan uploade et billede eller designforslag. Her kan besøgende hver dag stemme på de forskellige designforslag.

Hver anden uge udvælges de tre design med de bedste  bedømmelser til en Hall of Fame, og designerne belønnes med et sæt Form 2 hovedtelefoner. Samtidig udtrækkes en heldig vinder af et sæt Form 2 hovedtelefoner blandt dem, der har stemt. Efter otte uger vil en Bang & Olufsen jury udvælge vinderen af hovedpræmien blandt de 12 designforslag i Hall of Fame.

Vinderens design bliver produceret af Bang & Olufsen og sat til salg som en limited edition-vare. Og konkurrencevinderen får naturligvis sin egen særlige udgave af BeoSound 8.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.